sâmbătă, 20 iulie 2013

Lansare Ansamblul Rezidential in Selimbar Sibiu - Cartierul Primaverii

       Ansamblul Rezidential Primaverii situat in Selimbar Sibiu , in zona de sud  localitatii Selimbar , str. Tudor Vladimirescu se va lansa constructia si rezervariile in primelor blocuri in data de 05.08.2013. Prima etapa cuprinde constructia a 2 imobile tip vila de 2 etaje care cuprind fiecare cate 6 apartamente de 3 camere fiecare.
      Ansamblul este format din 7 imobile tip vila de 2 etaje, 42 apartamente doar de 3 camere, decomandate , cu bucatarie inchisa, 2 bai, balcoane si parcare privata individuala. Apartamentele se predau finisate la cheie, finisaje superioare, iar primele apartamente se vor preda in primavara 2014.
     Amplasarea ansamblului este intr-o zona formata din peste 20 imobile tip vila de 2 etaje, sunt doar imobile de maxim 2 etaje, imobile care dau senzatia de vila, casa, fara a simti ca locuiesti in imobil cu mai multi locatari. Apartamentele vor fi racordate la toate utilitatiile, care sunt deja aduse pe parcele: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
     Suprafta utila a apartamentelor ( fara suprafta balcoanelor ) este cuprinsa intre 70-85 mp , baile mari avand si geam pentru o aerisire naturala cat mai buna.
     Preturile de vanzare ap apartamentelor sunt cuprinse intre 48900 euro si 53000 euro , apartamete de 3 camere finisate la cheie, parcare privata inclusa in pret. Se accepta si rezervari prin programul Prima Casa, avans de minim 1000 euro, nu se percepe comision, se ofera consultanta bancara gratuita.
     
       Vezi oferta completa de apartamente noi in Sibiu amplasate in principalele Ansambluri Rezidentiale din Sibiu si Selimbar aici pe site-ul nostru.

      Informatii suplimentare :

Robert Iordache
tel: 0745633772 , 0734526991

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu