luni, 11 noiembrie 2013

Imobiliare Sibiu | Apartamente Sibiu

                 Vanzarile imobiliare au mers bine anul acesta 2013, ansamblul Roses Garden, este aproape de finalizate, 84 de apartamente de 2 si 3 camere , cu predare finisate la cheie.
                 Ansamblul imobiliar Roses Garden este situat in Sibiu, zona Selimbar, in spatele supermarketului Penny Market, str. Ion Ratiu. Ansamblul este compus din 4 imobile de 2 etaje si un toatal de 84 de apartamente. Primele 2 imobile sunt finalizate iar ultimele 2 imobile sunt in curs de finalizare. Din totalul de 84 de apartamente mai sunt nevandute pana in acest moment 15 apartamente.
                   Mai este timp sa-ti alegi un apartament, finisat la cheie pe gustul fiecarui client, garantie suplimentara oferita de constructor, calitate superioara a apartamentelor. acestea ar putea fi motive solide care sa te faca sa vizitezi ansamblul si de ce nu sa faci parte in final in asociatia de propietari Roses Garden.
                  Preturi :
- apartamente 2 camere , finisate de la 25500 euro
- apartamente 3 camere, finisate de la 37500 euro
                 Nu se percepe niciunfel de comision sau alte taxe, se accepta si prima casa, oferim consultanta bancara gratuita prin bancile partenere dezvoltatorului imobiliar. Pentru cei interesat de detalii vezi aici , direct de la dezvoltator , la numarul de telefon informatiile necesare sau stabileste o programare.

Robert Iordache
tel: 0745633772


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu