marți, 11 iunie 2013

Ansamblul Panoramic Gardens Sibiu

   
Ansamblul Panoramic Gardens este un cartier rezidential situat in Sibiu pe str. Viilor zona Gusterita dezvoltat din resurse proprii si care este format din 12 imobile tip vila de 2 etaje fiecare cu un regim D+P+2ET , totalizand un numar de 132 apartamente noi de 2 si 3 camere.
      Aici gasiti ce se ofera clientilor un confort sporit , bransamentele la toate utilitatiile : apa, canalizare, curent electric ( dezvoltatorul achizitionand un transformator electric din surse proprii ) , gaz si bransamente la 2 firme de internet -TV ( RDS sau Romtelecom ) ;avantajul unei panorame deosebite asupra Sibiului, apartamente finisate peste mediu, calitate si garantii.
        Ansamblul este situat la o distanta de 5 minute de mers cu masina pana in centrul orasului , nefiind nici un semafor pana in centrul orasului, iar legatura ditre ansamblu si centrul orasului realizandu-se prin reateau locala de transport in comun TURSIB , prin autobuzul 10 .
        Dezvoltatorul proiectului imobiliar este BHI Construction SRL iar constructia s-a realizat cu o firma de constructii cu experienta in acest domeniu Con Casa SRL.
        Majoritatea apartamentelor sunt vandute iar peste 110 familii s-au mutat deja. Apartamentele sunt finalizate, intabulate si se predau finisate la cheie. Pretul apartamentelor este :
- ap. 2 camere 43 mp, finisat, 23500 euro
- ap. 2 camere 47 mp, balcon si finisat 27500 euro
- ap. 3 camere 67 mp, balcon si finisat 37500 euro
Toate apartamentele din o boxa privata. Oferim consultanta bancara gratuita, NU se percepe comision.
   Pentru alte informatii :
Robert Iordache , tel.: 0745633772
www.panoramicgardens.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu