joi, 13 iunie 2013

Ansamblul rezidential Roses Garden Selimbar Sibiu

             
 Ansamblul rezidential este amplasat intr-o zona foarte accesibila din punct de vedere al infrastructurii rutiere si nu numai ( in zona aflandu-se scoli generale, gradinite, benzinarii, etc.), precum si in imediata apropiere a hipermarketutului Penny, si a centrului comercial Sibiu, Ansamblul Roses Garden reprezinta un proiect imobiliar foarte bine gandit, oferind astfel clientilor posibilitatea achizitionarii locuintei mult dorite.
              Ansamblul este compus din 4 vile (P+2E), toate insumand un numar de 84 de apartamente, cu 2 si 3 camere,  bine structurate, fiind dotate cu centrala termica, gresie, faianta, usi, obiecte sanitare. In momentul vanzarii acestea se predau la stadiul de „finisat complet”. Si pentru a satisface pe deplin cerintele clientului, exista posibilitatea alegerii finisajelor dorite de catre acesta, punandu-va la dispozitie o gama variata de produse de calitate, pentru a va amenaja apartamentul exact asa cum il doriti. Cei care opteaza pentru alegerea unui apartament la parter, se ofera curte si gradina privata.
               Preturile incep de la 25500 euro la apartamentele cu 2 camere, iar la cele cu 3 camere de la 37500 euro. Achizitionarea unui apartament se poate face si prin programul Prima Casa. Se ofera consultanta bancara gratuita. Aici gasiti aici pentru fiecare buzunar.


               Ansamblul rezidential  Roses Garden este menit a oferi locatarilor siguranta si confortul mult dorit. Arhitectura apartamentelor te surprinde prin inovatie si calitate.

             Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0745633772 sau http://www.rosesgarden.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu